Ζευγάρι χειροποίητων ξύλινων ρακετών θαλάσσης στο φυσικό τους χρώμα.

Ζευγάρι ξύλινων χειροποίητων ρακετών παραλίας wood, by Dafni-rackets, σε φυσικό χρώμα ξύλου. Με επιπλέον δώρο το μπαλάκι. Για ρακέτες... που παίζουν!

30,00€

Έληξε

Αξία
36,00€
Έκπτωση
17%
Κερδίζετε
6,00€

Χρόνος που απομένει για αγορά

11 Αγορές ήδη

Η προσφορά είναι σε ισχύ!

Οι απαιτούμενες αγορές συμπληρώθηκαν την 8 Ιούνιος 2013, 1:44 pm

Κύρια σημεία

Νοιώστε την ιδιαίτερη αίσθηση παίζοντας το αγαπημένο σας παιχνίδι με τις μοναδικές 100% χειροποίητες ρακέτες θαλάσσης Dafni.

Λεπτομέρειες

Οι ρακέτες είναι σε φυσικό χρώμα ξύλου, και η συσκευασία περιλαμβάνει 2 ξύλινες ρακέτες χειροποίητες και ένα μπαλάκι δώρο. Κατόπιν αγοράς του κουπονιού μας καλείτε στο 2105133534 για να σας ετοιμάσουμε με παραγγελία το ζευγάρι ρακέτες σας.
Η παράδοση γίνεται δωρεάν στή έδρα μας η μπορεί να παραδοθεί στον δικό σας χώρο με έξοδα μεταφοράς και αποστολής δικά σας.
Το συγκεκριμένο ζευγάρι ρακετών αποτελείται από 2 ρακέτες wood απόλυτα χειροποίητες. Οι τεχνίτες που την κατασκευάζουν επιλέγουν τα ξύλα, δίνουν την μορφή, την φινίρουν, και σε κάθε σημείο της κατασκευής ελέγχουν το αποτέλεσμα έτσι ώστε η κάθε ρακέτα να πληρεί τα υψηλά standars ποιότητας που θέλουμε.
Κατασκευάζεται από ποιοτική ξυλεία τύπου Σουηδίας (ατόφιο τεμάχιο) καθώς και κόντρα πλακέ θαλάσσης ποιότητας Α.
Δεν έχει χρωματισμό. Διατηρεί το φυσικό χρώμα του ξύλου.

Dafni-rackets.gr

τηλ: 210-5133534
mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.dafni-rackets.gr
Dafni-rackets.gr

Καλλιπόλεως 49 Κολωνός

Λάβετε οδηγίες

Δεν χρειάζεται να κάνετε καμμία εγγραφή χρήστη. Απλά επιλέγετε την προσφορά που επιθυμείτε και την αγοράζετε... με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα  (δείτε περισσότερα...)