Καταχώρηση στον επαγγελματικό οδηγό

www.epaggelmaties.gr με δεκάδες επισκέπτες καθημερινά και εκατοντάδες νέους χρήστες μηνιαίως.

25,00€

Έληξε

Αξία
90,00€
Έκπτωση
72%
Κερδίζετε
65,00€

Χρόνος που απομένει για αγορά

1 Αγορές ήδη

Η προσφορά είναι σε ισχύ!

Οι απαιτούμενες αγορές συμπληρώθηκαν την 24 Ιούλιος 2013, 2:53 pm

Κύρια σημεία

Σημαντικό στοιχείο του οδηγού είναι ότι παρέχει ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρείας σας, σε ένα μοντέρνο ιστότοπο με δυνατότητες responsive design δηλαδή να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές συσκευές όπως laptop και smartphone, tablet και ipad.

Λεπτομέρειες

Η καταχώρηση ισχύει για ένα έτος και περιλαμβάνει μέχρι 5 φωτογραφίες, και κείμενα μέχρι 250 περίπου λέξεις. ( πλήρη ολοσέλιδη καταγραφή δηλαδή ) και συμπεριλαμβάνει στοιχεία επικοινωνίας όπως διεύθυνση mail κλπ.

Καλέστε μας στο 210-4626502
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.epaggelmaties.gr

Η βρείτε μας στα γραφεία μας Αγχιάλου 222-224 Πειραιάς 18546.Αφήστε να σας βρούν πελάτες που ΔΕΝ σας ήξεραν πρίν.


Καταχωρηθείτε στον υπέρ σύγχρονο ηλεκτρονικό επαγγελματικό οδηγό www.epaggelmaties.gr .
Η καταχώρηση γίνεται με μονοσέλιδη παρουσίαση της επιχείρησης ή της εταιρείας σας, και περιλαμβάνει μέχρι 5 φωτογραφίες επιλογής σας, καθώς και κείμενα σχετικά με την εταιρεία σας, τις δραστηριότητές σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχετε. Επίσης θα εμφανίζονται ολοκληρωμένα στοιχεία επικοινωνίας, όπως τηλέφωνα, διεύθυνση e-mail κ.λ.π.

Η καταγραφή γίνεται σε σύγχρονο τρόπο, προσθέτοντας λέξεις-κλειδιά έτσι ώστε να σας βρούν ευκολότερα οι online- καταναλωτές.

epaggelmaties.gr

www.epaggelmaties.gr
επαγγελματικός οδηγός epaggelmaties.gr

Αγχιάλου 222-224 Πειραιάς

Λάβετε οδηγίες

Δεν χρειάζεται να κάνετε καμμία εγγραφή χρήστη. Απλά επιλέγετε την προσφορά που επιθυμείτε και την αγοράζετε... με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα  (δείτε περισσότερα...)