Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:

1) Μπορείτε να αγοράζετε καθημερινά τις προσφορές μας μέσω της ασφαλούς ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Dealoramix.gr χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα.Tα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται σε εμάς, για αυτό κάθε φορά χρειάζεται να επαναεισάγετε τα στοιχεία της. Για εσάς όμως που δεν επιθυμείτε αυτόν τον τρόπο, αλλά παράλληλα θέλετε να κερδίζετε απο τις καθημερινές μας προσφορές, σας προσφέρουμε και τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής : 

2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να αγοράσετε την προσφορά που επιλέξατε και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Καταθέστε το ποσό που αντιστοιχεί στην προσφορά που θέλετε να αγοράσετε, υπολογίζοντας και την ποσότητα που επιθυμείτε να αγοράσετε. Επίσης μπορείτε να πιστώσετε τον λογαριασμό σας στον dealoramix έτσι ώστε να έχετε διαθέσιμο ενεργό υπόλοιπο για μελλοντικές αγορές σας. Στη συνέχεια μας αποστέλνετε το καταθετήριο στο fax 2104610558 η στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σημειώνοντας και το δικό σας email με το οποίο έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο dealoramix.gr. Σε όλες τις περιπτώσεις, φυσικά μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο : 210 4626502 Λογαριασμός ALFA BANK: 247-00-2310002218 Iban GR80 0140 2470 2470 0231 0002 218 ΛΟΥΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

3) Πληρωμή μετρητών στον χώρο σας με αντικαταβολή. Εδώ πρέπει να μας στείλετε mail η να μας τηλεφωνήσετε για να σας στείλουμε στον χώρο σας courier για να εισπράξει το αντίτιμο, εφόσον φυσικά η προσφορά έχει γίνει ενεργή, και δεν έχει κλείσει η έχει εξαντληθεί ο αριθμός κουπονιών της. Σε αυτή την περίπτωση θα έρθει ο κούριερ στο χώρο σας και θα εισπράξει την αξία του κουπονιού + τα έξοδα αντικαταβολής που ανέρχονται στα 8€ για όλη την Ελλάδα. Αυτό το ποσό (8€) είναι επιπλέον της αξίας του κουπονιού η των κουπονιών που αγοράζετε. Να σημειώσουμε βέβαια οτι σε περίπτωση που μετανοιώσετε (μέσα σε 14 ημέρες) και θέλετε να ακυρώσετε την συμμετοχή σας, θα μπορέσουμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα που δώσατε για το κουπόνι σε τραπεζικό σας λογαριασμό, αλλά όχι το κόστος της αντικαταβολής που αφορά στην υπηρεσία courier. Ενα άλλο σημείο που πρέπει να εξετάσετε είναι εαν σας συμφέρει το επιπλέον κόστος αντικαταβολής.Εκεί εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να παρέμβουμε..Ειναι το κόστος για τις εταιρείες κούριερ. Αλλά βεβαίως υπάρχουν πάρα πολλές προσφορές μας που παραμένουν πολύ καλές και ιδιαίτερα συμφέρουσες ακόμα και με την επιβάρυνση της αντικαταβολής! Μην τις χάσετε λοιπόν! Επίσης μην ξεχνάτε οτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δυνατότητα αυτή για να αυξήσετε το πιστωτικό σας υπόλοιπο του λογαριασμού σας στον dealoramix.gr.

4) Πληρωμή στην έδρα μας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα κουπόνι και να το πληρώσετε στην έδρα μας Αγχιάλου 222-224 Πειραιάς Τκ 18546. Τηλέφωνο: 2104626502

Δεν χρειάζεται να κάνετε καμμία εγγραφή χρήστη. Απλά επιλέγετε την προσφορά που επιθυμείτε και την αγοράζετε... με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα  (δείτε περισσότερα...)