Ποιοί είμαστε:

Είμαστε μια ομάδα ανδρών και γυναικών,που μας αρέσει να ζούμε στην πόλη μας με τρόπο θετικό, διασκεδαστικό, συναρπαστικό και οικονομικό! Αναζητούμε για εμάς και τους πελάτες μας καλές,έξυπνες ,κερδοφόρες προσφορές που θα τις συστήνουμε σε εσάς και σε όλους μας τους φίλους.

Οι πολύ δυνατές τιμές είναι ενα μέρος των προσφορών που αναζητούμε.Απο κει και πέρα μας ενδιαφέρει ακόμα πιο πολύ η αξιοπιστία, η ποιότητα της προσφοράς,το σωστό προιόν,και ακόμα περισσότερο...οι σωστοί επαγγελματίες που θα το προσφέρουν.

Ψάχνουμε και βρίσκουμε,
• Προσφορές απόλυτα αληθινές που θα θέλουμε να αγοράσουμε.
• Προσφορές που θα μας κάνουν να θέλουμε να δοκιμάσουμε και άλλα πράγματα.
• Προσφορές για πράγματα που δεν ξέραμε οτι υπήρχαν !
• Προσφορές που θα μας οδηγήσουν σε νέα προιόντα, σε νέα εστιατόρια,σε μοντέρνα κέντρα αισθητικής,σε χαλαρωτικά spa,σε υπέροχα θέατρα,σε νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες,σε μοντέρνες εταιρείες,...παντού!

Ο ιστότοπος www.dealoramix.gr είναι μέλος της εταιρείας Naftilos Technology Stores.
Αν θέλετε να μας γνωρίσετε απο κοντά η να επικοινωνήσετε μαζί μας : Αγχιάλου 222-224 Πειραιάς Τηλ 2104626502 Fax 2104610558

Δεν χρειάζεται να κάνετε καμμία εγγραφή χρήστη. Απλά επιλέγετε την προσφορά που επιθυμείτε και την αγοράζετε... με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα  (δείτε περισσότερα...)